aquatherm productopleiding : polypropyleen en thermische fusie

Onze polypropyleen leidingsystemen worden zo duurzaam mogelijk gefabriceerd, maar uiteindelijk is de kwaliteit van de installatie doorslaggevend voor de prestaties van het systeem. Vermits veel loodgieters en installateurs nog niet vertrouwd zijn met polypropyleen en thermische fusie, bieden wij opleidingen aan om hun professionele vaardigheden aan te vullen.

Leer alles over thermische fusie en polypropyleen met onze aquatherm opleidingen

De aquatherm opleidingen over polyfusie van buizen en fittings helpen onze installateurs om hun thermofusie vaardigheden te ontwikkelen, zodat ook zij uiteindelijk polypropyleen buizenexperts kunnen worden !

Wij bieden opleidingen aan over ons materiaal, polypropyleen, over het thermofusieproces en de beste werkwijzen voor de installatie van PP-R buizen. De praktische opleiding is voornamelijk gericht op het polyfuseren van moffen door spiegellas van Ø 20 tot 125mm.

Onze vertegenwoordigers kunnen u ook opleiden in stomplassen voor Ø > 125 mm., aanboringen voor zadelstukken, of nog lasverbindingen met onze elektrolasmoffen. Veiligheidsmaatregelen (belangrijk bij soldeerbouten) komen eveneens aan bod om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen.

Opleidingen beschikbaar op locatie, in uw bedrijf of nog, in ons bedrijf

Onze aquatherm vertegenwoordigers komen graag bij u ter plaatse of op de werf om uw werknemers te trainen in de verschillende toepassingsmogelijkheden, materialen en plaatsing van de aquatherm leidingsystemen. In het praktijkgedeelte van de opleiding zullen de deelnemers vooral in aanraking komen met de assemblagetechniek “fusielassen” die specifiek is voor onze polypropyleenproducten.

U kan ook contact met ons opnemen om een opleiding te organiseren in onze nieuwe gebouwen in Herstal, provincie Luik (België). Wij zullen van de gelegenheid gebruik maken om u ons bedrijf, nieuwe faciliteiten en logistieke afdeling te laten zien.

Theoretische en online seminaries en presentaties van ons aquatherm gamma

Onze diensten zijn ook digitaal ! Daarom bieden wij u de mogelijkheid om virtueel kennis te maken met onze productlijnen en hun toepassingsmogelijkheden. De nadruk ligt op een uitgebreide introductie in de wereld van de aquatherm producten. Neem vrijblijvend contact op met ons team en wij organiseren een vergadering met het Teams of Zoom platform. Een PowerPoint presentatie zal worden gedeeld en kan u desgevallend worden toegezonden !

Wenst u een opleiding ? Contacteer ons