Ondersteuning bij het ontwikkelen en ontwerp – BIM-bibliotheek

We leven in een tijdperk van grote automatisering, waarin zoveel mogelijk processen gedigitaliseerd worden, zodat elke beslissing op concrete gegevens gebaseerd is. Zelf op de werf moet de bouwsector zijn productiviteit verhogen door de digitalisering…

Daarom ondersteunt aquatherm de ontwerpbureaus door een bibliotheek van BIM-onderdelen ter beschikking te stellen. Wij wensen bij te dragen tot de digitale modellering van een gebouw of tot het ontwerp van een gebouw in voorontwerp. Op die manier wordt de overdracht van gegevens tussen ontwerpers en andere dienstverleners gesynchroniseerd en vereenvoudigd. Kortom, de voordelen zijn talrijk :

  • Dynamische samenwerking tussen belanghebbenden
  • Geoptimaliseerd gesimuleerd energieverbruik
  • Nauwkeurige en gedetailleerde materiaallijsten
  • Informatie over kosten en productietijden
  • Op het ontwerp gebaseerde prefabricage en planning
  • 3-D ontwerp en visuele coordinatie tussen technieken

BIM-bibliotheek - Polypropyleen leidingen en fittings

Onze bibliotheek is compatibel met Autodesk Revit en AutoCad software. De gegevensbestanden zijn in DWG- of RVT- formaat beschikbaar. Deze bibliotheek bevat alle artikels uit het polypropyleen assortiment Green Pipe en Blue Pipe alsook alle gemengde fittings.

Hieronder kan u onze BIM-bibliotheek downloaden !

De BIM-bibliotheek downloaden

Door te klikken op "Download de BIM-bibliotheek" bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd lprivacybeleid.


Hebt u een probleem of een vraag over het downloaden van onze BIM-bibliotheek ? Neem contact op met onze bureau : info@aquatherm-belux.be