Kostenvermindering in de vele fasen van een bouw- of renovatieproject

Duurzaam bouwen, lage exploitatiekosten en hoge eisen aan comfort – moderne architectuur stelt veel eisen aan gebouwen. Om aan deze verwachtingen te voldoen, bieden aquatherm leidingsystemen complete oplossingen voor residentiële en commerciële gebouwen, zoals kantoren, hotels, stadions, ziekenhuizen, industriële installaties, administratieve gebouwen en nog veel meer. Dit economische aspect geldt zowel voor het ontwerp van een gebouw (BIM) als voor de bouw en de exploitatiekosten op lange termijn.

aquatherm producten zijn economisch ideaal in al deze stadia, of het nu gaat om drinkwatersystemen, sprinklersystemen, verwarmings- en koelsystemen, koelsystemen, enz. Inderdaad, aquatherm systemen worden gekenmerkt door hoge technische prestaties, die een probleemloze en economische werking gedurende tientallen jaren garanderen. De belangrijkste voordelen van aquatherm producten zijn: snelle en veilige installatie, corrosiebestendigheid, recycleerbaarheid en een uitzonderlijk lange levensduur van het systeem. Deze argumenten zijn ook erkende criteria door de bureaus voor vloeistoftechniek en daarom worden wij regelmatig voorgeschreven bij de totstandkoming van het CCTP.

aquatherm Belux-France biedt een prijslijst met concurrerende prijzen in vergelijking met concurrenten die andere, meer traditionele materialen voor hun buizen aanbieden. Bovendien maken wij er een erezaak van om stabiliteit in onze prijzen te garanderen. Het resultaat zijn hoogwaardige polypropyleen leidingsystemen met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding! Als bewijs hiervan stellen wij u hulpmiddelen ter beschikking voor het beantwoorden van uw offertes, waarmee u de leveringskosten, maar ook de installatietijd kunt schatten met onze PP-R leidingsystemen.

aquatherm polyfusie: snelle, betrouwbare en vooral economische installatie

Efficiëntie en economische rentabiliteit zijn de belangrijkste criteria, samen met het respecteren van termijnen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Met aquatherm en zijn unieke polyfusieverbindingstechniek kunt u het bouwproces aanzienlijk versnellen en zo uw bouwkosten verminderen.

Dit komt doordat aquatherm buizen en fittingen van polypropyleen zijn gemaakt en door thermofusie met elkaar zijn verbonden, waardoor een homogene en samenhangende eenheid ontstaat zonder kans op lekkage. De installatietijden zijn opmerkelijk, slechts enkele seconden voor kleine diameters. Bovendien vereisen onze conventionele aquatherm blauwe pijp en groene pijp geen voorbereiding van de pijp of fittingen (met uitzondering van elektrische aftakkingen of moffen), waardoor de installatie veel eenvoudiger en sneller is.

Tot slot, als u op zoek bent naar een manier om de bouwtijd te verkorten en tegelijk de kosten stabiel te houden, bekijk dan onze op maat gemaakte prefabricages, verdeelstukken of waterkolommen die kant-en-klare oplossingen bieden op de bouwplaats. Wij kunnen ze plannen, bouwen en op de bouwplaats afleveren, klaar om snel en gemakkelijk te worden geïnstalleerd.

Gereedschap en opleiding voor polyfusie- en aquatherm-installaties

aquatherm levert alle het nodige gereedschappen voor polyfusie in kisten met het spiegellasapparaat (polyfusiemachine), de steunen, hulzen, buizensnijders, thermische handschoenen, enz. Deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Voor meer specifieke verzoeken (zadellasstukken, uv/ot buizen, elektrische moffen), bieden wij ook de passende gereedschappen te huur of te koop aan via onze Frans-Belgische partner. Om installateurs aan te moedigen met onze producten te werken, bieden wij grote kortingen op ons gereedschap, want een goed uitgeruste klant is een gewaardeerde partner! Voor meer informatie over hulpmiddelen kunt u contact opnemen met ons intern team.

Tenslotte kan u beroep doen op onze vertegenwoordigers om u of uw bouwplaats gratis te bezoeken om uw teams op te leiden over de verschillende toepassingsmogelijkheden, de te installeren apparatuur en het gebruik van aquatherm leidingsystemen. In het praktische gedeelte van de opleiding zullen de deelnemers vooral in aanraking komen met de assemblagetechniek “fusielassen”, die specifiek is voor onze polypropyleenprodukten. Deze gratis opleidingen helpen onze installatieklanten om hun thermo-fusievaardigheden te ontwikkelen, zodat ook zij polypropyleen buizenexperts kunnen worden!